За нас вие сте специални

Защо да изберете СААВ ООД

 1. Защото в нашите офиси ще Ви посрещнат усмихнати и компетентни консултанти, с помощта на които ще получите
  различни варианти на търсения от Вас продукт. Ще имате възможност да изберете най-подходящия за Вашите нужди, а така също и оптималното  съотношение цена-качество.
 2. Вашият дом или обект ще бъде посетен на място от наш технически експерт с богат опит и солидна професионална подготовка. Неговите съвети ще Ви дадат най-точна идея за начина на монтаж и предстоящите довършителни работи, а така също ще снеме точните размери.
 3. Вашият продукт ще бъде изработен от висококвалифициран персонал, на прецизни машини, следвайки правилата на системата за управление на качеството ISO 9001-2008,  по която е сертифицирана фирмата.
 4. Монтажните работи ще бъдат извършени в удобно за Вас време от професионална монтажна бригада състояща се от млади, интелигентни и амбициозни специалисти, които ще почистят работното си място след приключване на работа.
 5. Получавате 5 г. гаранция за дограмата и  2 години за гаражните врати, охранителни ролетки и щори. Всеки гаранционен дефект ще бъде отстранен в рамките на 3 работни дни. СААВ е една от малкото фирми поддържащи сервизни групи за гаранционен и извънгаранционен сервиз.
 6. Имате възможност да заявите измазване на вашите прозорци след смяната на дограмата. Довършването се извършва от екипи на СААВ и фирмата гарантира за неговото качество и срок на изпълнение.
 7. Навиваемите врати на СААВ са единствените от рода си, на пазара, гаражни врати с валиден протокол за изпитване от НИСИ и са единствените с валидна декларация за съответствие и европейски знак за съответствие СЕ. 
 8. Всичко изброено по горе е гарантирано лично от
   

            

 

      Веселин Йорданов                        Станислав Иванов.

 

 

 
                    
Каталог
каталози
Фирмена презентация
каталози
Шоурум