За нас вие сте специални

Външни ламелни хоризонтални щориОставете жегата навън...

        Хоризонтални щори са най-типичния и популярен слънцезащитен продукт - щората може да се движи нагоре и надолу, в същото време ламелите могат да се въртят за оптимален контрол на видимостта - ненадмината функционалност и комфорт.
        Външно ролетните щори осигуряват отлична защита от топлината на слънчевите лъчи, но контролът на видимостта е ограничен.
        Външните ламелни хоризонтални щори комбинират най-доброто от горните два продукта - регулират превъзходно достъпа на светлина и видимостта в помещението, участват активно в интериора и екстериора на сградата с богатата си палитра от цветове, оптимално предпазват от топлина. В наши дни, когато идеята за енергийна ефективност и защита на околната среда става все по-важна и желана - външните ламелни щори са един от най-предпочитаните продукти за външен контрол на видимостта и защита от слънцето.
        В допълнение имате многообразие от възможности за начина на монтаж на Вашите щори, избор между ръчно или ел. задвижване с дистанционно управление. Възможност да се комбинират с датчици за слънце и/или вятър за автоматичен контрол.
Каталог
каталози
Фирмена презентация
каталози
Шоурум